Απλή Ιταλική Πίτσα με Ζαμπόν, Μπέικον ,Γκούτα Μοτσαρέλα και Προσούτο
Υλικά:
- 1 έτοιμη ζύμη για πίτσα
- 100 γρ ζαμπόν, κομμένο σε λεπτές φέτες
- 100 γρ μπέικον, κομμένο σε λεπτές φέτες
- 100 γρ προσούτο, κομμένο σε λεπτές φέτες
- 200 γρ τυρί γκούντα, τριμμένο
- 200 γρ μοτσαρέλα, τριμμένη
- 150 ml σάλτσα ντομάτας για πίτσα
- Φρέσκια ντομάτα, κομμένη σε ροδέλες
Οδηγίες:
- Προθερμάνετε τον φούρνο στους 220°C.
- Απλώστε την έτοιμη ζύμη σε ένα ταψί πίτσας.
- Απλώστε τη σάλτσα ντομάτας πάνω στη ζύμη, αφήνοντας λίγο περιθώριο στις άκρες.
- Προσθέστε τις ροδέλες ντομάτας.
- Πασπαλίστε με το τυρί γκούντα και τη μοτσαρέλα.
- Τοποθετήστε το ζαμπόν, το μπέικον και το προσούτο πάνω από τα τυριά.
- Ψήστε για 12-15 λεπτά ή μέχρι το τυρί να λιώσει και οι άκρες να ροδίσουν.
Αυτή η συνταγή θα σας δώσει μια νόστιμη πίτσα με πλούσια γεύση, χωρίς την προσθήκη αλατιού, πιπεριού, ελαιόλαδου και ρίγανης. Καλή σας απόλαυση! 🍕
Στο magazine-Jim Kiriakopoulos θα ξαναπούμε για εύκολη Ιταλική πίτσα.