έτοιμη ζύμη-σάλτσα ντομάτας-ροδέλες ντομάτας-τυρί γκούντα-τυρί μοτσαρέλα-φούρνο-ελαιόλαδο-αλάτι-πιπέρι-ρίγανη-πασπάλισμα-λιώσει-ροδίσουν-άκρες-ταψί πίτσας-λεπτά-πίτσα-Εύκολη-Ιταλική-περιθώριο

Απλή Ιταλική Πίτσα με Ζαμπόν, Μπέικον ,Γκούτα Μοτσαρέλα και Προσούτο

Υλικά:

  • 1 έτοιμη ζύμη για πίτσα
  • 100 γρ ζαμπόν, κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 100 γρ μπέικον, κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 100 γρ προσούτο, κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 200 γρ τυρί γκούντα, τριμμένο
  • 200 γρ μοτσαρέλα, τριμμένη
  • 150 ml σάλτσα ντομάτας για πίτσα
  • Φρέσκια ντομάτα, κομμένη σε ροδέλες

Οδηγίες:

  1. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 220°C.
  2. Απλώστε την έτοιμη ζύμη σε ένα ταψί πίτσας.
  3. Απλώστε τη σάλτσα ντομάτας πάνω στη ζύμη, αφήνοντας λίγο περιθώριο στις άκρες.
  4. Προσθέστε τις ροδέλες ντομάτας.
  5. Πασπαλίστε με το τυρί γκούντα και τη μοτσαρέλα.
  6. Τοποθετήστε το ζαμπόν, το μπέικον και το προσούτο πάνω από τα τυριά.
  7. Ψήστε για 12-15 λεπτά ή μέχρι το τυρί να λιώσει και οι άκρες να ροδίσουν.

Αυτή η συνταγή θα σας δώσει μια νόστιμη πίτσα με πλούσια γεύση, χωρίς την προσθήκη αλατιού, πιπεριού, ελαιόλαδου και ρίγανης. Καλή σας απόλαυση! 🍕

Στο magazine-Jim Kiriakopoulos θα ξαναπούμε για εύκολη Ιταλική πίτσα.